Επικοινωνία: [email protected]

Τρια παιχνίδια που… σπάνε μόνο με θαύμα!

0

Ένα μεγαλοπρεπέστατο x2 περάσαμε χθες με το διπλό της Γιουνάιτεντ στο Τορίνο.

Τι είχα γράψει: οφείλω να ομολογήσω ότι την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν την βρίσκεις πολύ συχνά σε αποδόσεις άνω του 7.00. Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται, όσο μπετό κι αν είναι η άμυνα της Γιουβέντους πίσω… Δεν θα ρισκάρω τόσο με το ξερό διπλό, αλλά το x2 σε απόδοση 2.60 μου αρέσει και θα το αγοράσω.

Αφού οι… μπέμπηδες με επιβεβαίωσαν λοιπόν έστω και στο 86′, σήμερα θα κινηθώ λίγο διαφορετικά.

Δεν θα δώσω μεγάλες αποδόσεις, δεν θα δώσω ούτε καν μεσαίες αποδόσεις. Θα δώσω μικρές αποδόσεις στη διπλή ευκαιρία οι οποίες κατά τη γνώμη μου δεν θα σπάσουν εύκολα.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, σήμερα θα πορευτώ με το 1x της Μπέτις, το x2 του ΠΑΟΚ και τον άσο του Ολυμπιακού. Σύνολο απόδοσης 2.18.

Με λίγα λόγια προτείνω 3 παιχνίδια, τα οποία στο σύνολό τους βγάζουν την απόδοση ενός καλού μονού αποδεκτού.

Θεωρώ και τις 3 ομάδες που ποντάρω παραπάνω ανώτερες από τους αντιπάλους τους. Μπέτις και Ολυμπιακός έχουν την έδρα. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Την ίδια στιγμή που η Μίλαν ναι μεν καίγεται και αυτή και είναι ανεβασμένη στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, δεν πιστεύω όμως ότι  έχει τη δυνατότητα -συμπεριλαμβανομένων και των απουσιών- να πάει να κάνει ένα ξερό διπλό στην Ισπανία.

Αν δεν δικαιωθώ, κάτι, κάπου, με κάποιο τρόπο θα έκανα λάθος. Θα το μάθουμε το βράδυ!

ΥΓ: Μην ξεχνάτε να διαβάζετε τα λινκ από κάτω, στα οποία μοιράζουμε χρήμα σε καθημερινή βάση

 

Share.

Comments are closed.