Επικοινωνία: [email protected]

Κερδίζει ο Παναθηναϊκός

0

Αν αυτό το σάιτ ήταν αμερικάνικη σειρά, σίγουρα θα ήταν κάποια με πολλούς κύκλους, ίσως και τέλος που δεν κατάλαβε κανείς…

Κάπως έτσι μετά το 2013 που ξεκινήσαμε, το 2015 που το ξαναπροσπαθήσαμε, έρχεται η τρίτη και φαρμακερή για το Betfighters, αλλά και ταυτόχρονα η πιο ώριμη απ΄όλες.

Παρέα με τον καλό φίλο και συνάδελφο Τάσο Καπετανάκο θα προσπαθήσουμε να αναβιώσουμε αυτό το εγχείρημα και ο χρόνος θα δείξει αν έχει δίκιο ο λαός για την… τρίτη και φαρμακερή.

Αρκετά με τη φιλοσοφία, έναρξη Ευρωλίγκα σήμερα και το παιχνίδι που ξεχωρίζει για το ελληνικό κοινό δεν είναι άλλο από του Παναθηναϊκού, ο οποίος υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Μακάμπι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν να μπουν με το δεξί στην νέα (δική τους) εποχή στη διοργάνωση, μετά τα όσα προβλήματα υπήρξαν με τη διοργανώτρια αρχή και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουν.

Ο άσος πληρώνει στο χαμηλό 1.37, ωστόσο επειδή δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να καλύψει το χάντικαπ των 6.5 πόντων, θα στραφώ στον άσο από ημίχρονο στο μικρό πλην τίμιο 1.62.

Αυτά τα ολίγα για πρώτη μέρα…

Share.

Comments are closed.