Επικοινωνία: [email protected]

Οδηγός: Τι είναι το UFC και γιατί αξίζει στοιχηματικά

0

Επιστροφή, η λέξη που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο άρθρο για το στοίχημα στο UFC.

Μετά από έντεκα μήνες και το UFC 165, αποφάσισα πως η συγκεκριμένη στήλη πρέπει να ξεκινήσει ξανά!

Τι είναι οι M.M.A και κατά συνέπεια το UFC

Οι Μεικτές πολεμικές τέχνες, γνωστές ως Μ.Μ.Α. είναι ένα μαχητικό άθλημα πλήρους επαφής  που επιτρέπει τη χρήση τόσο των χτυπημάτων όσο και των λαβών, είτε από όρθια θέση είτε από το έδαφος.

Συμπεριλαμβάνει πολλά μαχητικά αθλήματα και πολεμικές τέχνες όπως την πυγμαχία, την πάλη, το μάι τάι, βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, το kick boxing, το ταεκβοντό, το καράτε, το τζούντο και άλλα.

Το μαχητικό άθλημα Vale tudo (όλα επιτρέπονται) που είχε αναπτυχθεί στη Βραζιλία από το 1920 μεταδόθηκε στις ΗΠΑ από την η οικογένεια Gracie το 1993, με την ίδρυση του Ultimate Fighting Championship (U.F.C.).

Επαγγελματικοί αγώνες MMA είχαν επίσης πραγματοποιηθεί στην Ιαπωνία από το μαχητικό άθλημα Shooto αρχής γενομένης το 1989.

Εν ευθέτω χρόνω το πιο επικίνδυνο vale tudo τροποποιήθηκε με την λήψη πρόσθετων κανόνων κι έγινε ασφαλέστερο οδηγώντας στη σημερινή διαδεδομένη και οργανωμένη μορφή του ΜΜΑ.

Αρχικά προωθήθηκε σαν διαγωνισμός μέσω του οποίου θα διακρινόταν η αποτελεσματικότερη πολεμική τέχνη σε περίπτωση αληθινής άοπλης μάχης ενός εναντίον ενός, οι αντίπαλοι αγωνίζονταν με ελάχιστους κανόνες.

Αργότερα το στυλ των αθλητών εμπεριείχε πολλές πολεμικές τέχνες.

Την ίδια περίοδο οι διοργανωτές υιοθέτησαν κι άλλους κανόνες για να αυξήσουν την ασφάλεια και την κοινωνική αποδοχή του αθλήματος.

Πώς μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι στοιχηματικά από το UFC

Όπως -δεν- θα έχετε δει οι περισσότεροι, στο κουπόνι του ΟΠΑΠ δεν υπάρχει επιλογή για ποντάρισμα στο συγκεκριμένο άθλημα.

Όποιος θέλει να στοιχηματίσει κάποια χρήματά του στις προτάσεις μας, πρέπει να διαθέτει διαδικτυακό λογαριασμό. Καλύτερες εταιρίες για την αγορά των M.M.A είναι η Bet 365, η Sporting bet και ο Stoiximan.

Η στοιχηματική ορολογία του UFC

Καθαρή νίκη

Για τον μαχητή Α ή τον μαχητή B

Over/Under Γύρων

Οι απλοί αγώνες έχουν τρεις γύρους ενώ αυτοί που κρίνουν τον πρωταθλητή πέντε.

Κάθε γύρος διαρκεί 5′. Αν σε έναν αγώνα έχουμε στοιχηματίσει  over 2.5, τότε πρέπει να περάσουν και 2μισι λεπτά στον τρίτο γύρο για να κερδίσουμε).

Μέθοδος νίκης

Είτε με απόφαση(στο τέλος του αγώνα), είτε με νοκ άουτ, είτε με υποταγή (πνιγμός γκιλοτίνα κλπ).

 

Share.

Leave A Reply